***SELAMAT DATANG KE BLOG RASMI HOUSE OF HEALIN PUTRAJAYA***SILA BERKUNJUNG KE HOUSE OF HEALIN PUTRAJAYA [BUTIK ZALINY]***KAMI MENJUAL PRODUK-PRODUK HEALIN YANG BERMUTU***

Thursday, 29 December 2011

GAMATOL

,

 


Gamatol

* Produk ini tidak lagi dikeluarkan dan digantikan dengan Rejusol

Gamatol adalah sejenis formulasi semulajadi yang meransang kesihatan dan penyembuhan dengan berkesan. Gamatol telah dibukti secara klinikal bahawa ia dapat menigkatkan sistem imunisasi badan, meransang penyembuhan, memperbaiki sistem peredaran darah, meransang aktiviti otot dan saraf kesihatan kulit dan kesihatan secara meyeluruh.
Ia mengandungi Gamodulin™, iaitu sejenis molekul polipeptida yang memainkan peranan yang penting dalam merejuvinasi sel-sel badan dan meransang penyembuhan serta kesegaran badan. Sejenis suplimen kesihatan yang lengkap diperkaya dengan Omega-3, Omega-6, Vitamin B-Kompleks, Vitamin E, Asid Amino dan Zat-zat galian yang berkesan dalam meransang kesihatan pertumbuhan otot dan saraf, menghilangkan tekanan, memperkuatkan sistem imunisasi, meningkatkan fungsi paru-paru dan jantung serta keletihan badan.

Dos / Cara Penggunaan

Untuk orang dewasa

1 atau 2 sudu besar sehari

Untuk kanak-kanak 12 tahun ke bawah

1 atau 2 sudu kecil sehari
*Seelok-eloknya diambil sebelum makan pagi dan makan malam

0 ulasan to “GAMATOL”

Post a Comment

 

House Of Healin [Butik Zaliny] Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates