***SELAMAT DATANG KE BLOG RASMI HOUSE OF HEALIN PUTRAJAYA***SILA BERKUNJUNG KE HOUSE OF HEALIN PUTRAJAYA [BUTIK ZALINY]***KAMI MENJUAL PRODUK-PRODUK HEALIN YANG BERMUTU***

MY BABY PRODUK

,

                                                          

                                                                    

Bayi dilahirkan dengan kulit yang nipis, halus dan kurang berminyak berbanding orang dewasa. Ia juga menghasilkan kurang melanin, sejenis bahan semulajadi yang terdapat di bawah lapisan kulit bagi melindunginya dari selaran matahari. Oleh itu kulit bayi lebih terdedah kepada bakteria dan bahan kimia yang mampu menghakis kulit yang terdapat dalam persekitaran.


  Rangkaian produk MyBaby dihasilkan menerusi penyelidikan saintifik dan dirumus menggunakan Gamodulin™ yang diekstrak dair sumber lautan dan bahan semulajadi yang telah terbukti dapat membantu meningkatkan kesihatan.
Dengan menggunakan Krim Mandian dan Syampu Rambut MyBaby, kulit dan rambut bayi anda akan terpelihara mengikut ciri semulajadinya. Penggunaan yang berterusan dapat melindungi kulit bayi dari dehidrasi, bakteria dan jangkitan kulit lain. Yang paling penting produk MyBaby bebas dari bahan SLS.
*SLS - Sodium Laureth Sulfate (SLS) boleh menembusi lapisan epidermis menyebabkan kulit kehilangan lembapan semulajadi sekaligus membolehkan bahan kimia lain turut diserap ke dalam badan. Pendedahan berterusan boleh menghasilkan ‘nitrosamine’ sejenis unsur karsinogen. Ia juga boleh menyebabkan rambut luruh. SLS terkandung dalam syampu kereta, pencuci lantai, penanggal gris dan lebih 90% produk penjagaan diri.
                                                                     


Sabun Mandian Bayi

Sabun untuk bayi tanpa SLS. Lembut pada kulit bayi yang halus. Untuk kulit bayi yang lebih lembut, gebu dan harum. Mudah dibilas.
Dirumus dengan Gamodulin™ dan protein susu menjadikan ia rumusan yang lembut pada kulit bayi yang halus menjadikan kulit lebih lembut, gebu dan harum. Ianya juga mudah dibilas. Fungsi bahan aktif Gamodulin™ melindungi dan melembabkan kulit bayi manakala protein susu membantu membekalkan zat dan kelembapan pada kulit bayi.

Dos / Cara Penggunaan

Basahkan badan bayi dengan lembut dan berhati-hati. Sapukan sedikit ke seluruh badan dan gosok dengan lembut hingga buih terbentuk. Bilas dengan air.
Harga
RM 11.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 13.70 (Sabah dan Sarawak)


1OO ml

Syampu Rambut Bayi

Formulasi lembut dan tidak pedihkan mata. Melembap dan merapi serta membersih rambut bayi dengan lembut. Untuk rambut bayi yang lebih bersih, lembut, sihat dan harum serta mudah dibilas.
Syampu rambut bayi tanpa SLS ini dirumus dengan Gamodulin™ yang membantu melembab dan melindungi kulit, ditambah dengan ekstrak biji gandum untuk mengekalkan kelembutan rambut serta membekalkan protein dan vitamin                A                                 B1,B2 dan B3 bagi mengekalkan kesihatan kulit kepala dan rambut bayi.

Dos / Cara Penggunaan

Basahkan rambut bayi dengan lembut dan berhati-hati. Urutkan dengan perlahan. Bilas dengan air bersih.
Harga
RM 8.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 10.10 (Sabah dan Sarawak)
 

House Of Healin [Butik Zaliny] Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates